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Saturday, August 13, 2016

Healthy carrot cake oatmeal!

THE SUN IS BACK, PEOPLE!

Hahaha, the weather is so weird, but I'm happy either way because I have a long weekend! (Monday is a holiday) Wohoo!
Today I've been working in the garden with my mom, so I'm really worn out right now.. Totally worth it, though!
Luckily, I started my day with an extra special breakfast (which I always try to do). Breakfast is not only the most important meal of the day, it's also my favourite one! I mean, there are so many variations and most of them are really yummy but also easy to make healthy!
Well, getting to the point; today I made my "carrot-cake-oatmeal!" You read it right! Yep, it contains carrot and only healthy stuff, but it tastes like a cake! How awesome?! Super-Duper-Ultra-Mega-Awesome, if you ask me!

Here it goes, then.. Are you ready?




You Will Need:

Oatmeal:
     One carrot, grated (or more, or less, depending on how much you like)
     1-1,5 dl Oats
     2,5-3 dl water or any type of milk
     A pinch of salt
     Ground cinnamon
     Ground ginger
     Ground nutmeg (optional)
     Ground cloves (optional, but recommendable) 
     (a few drops of stevia if you like it sweeter, but if you put honey on top I don't find it necessary) 

toppings:
When topping off your oatmeal, you can put on a little bit of whatever you feel like. Today I had:
     Walnuts
     Goji berries
     Pitted, dried plums
     Flaxseeds
     Honey

How?:

    ➳ Grate the carrot and put it in a cooking pot with oatmeal, all the condiments and water (so    everything in the "Oatmeal"-section)
    ➳ When the oatmeal is done (people like it different ways. I prefer it really sticky), transfer it to a  bowl.
    ➳ Top it off and enjoy!! :D

I really recommend you to try this, as it usually is pretty hard to find yummy ways to incorporate veggies in your breakfast. But this is the solution, believe me! ;)

If you try this recipe, don't forget to comment what you thought about it :)


 XO
J.



Avena de Queque de Zanahoria Saludable!


EL SOL REGRESÓ, CABROS!
Jajaja, el tiempo es muy raro, pero estoy feliz de todas maneras porque es fin de semana largo! (Lunes es feriado) wohoo! 
Hoy día he estado trabajando en el jardín con mi mama, así que estoy totalmente agotada.. Vale la pena eso sí!
Por suerte comencé mi día con un desayuno extra especial (lo que siempre trato de hacer). El desayuno no es solamente la comida más importante del día, sino también la mejor, según yo! Digo, hay tantas alternativas y la mayoría de ellas son exquisitas pero saludables a la vez!
Bueno, yendo al grano; hoy hice mi "avena-de-queque-de-zanahoria"! Lo leíste bien! Sipp, contiene zanahoria y solamente cositas buenas, pero al mismo tiempo sabe como un postre! ¿Genial, no? Super-Duper-Ultra-Mega-Genial, si yo puedo decir lo que yo pienso!

Acá vamos, entonces.. Preparad@? 




Vas A Necesitar:

La Avena
     ♥ Una Zanahoria rallada (Puede ser más o menos, depende de el sabor que te guste)
     ♥ 1-1,5 dl de Avena 
      2,5-3 dl de Agua
     ♥ Una pizca de sal
     ♥ Canela molida
     ♥ Gengibre molido 
     ♥ Nuez moscada molida (opcional)
     ♥ Clavo de olor molido (opcional pero recomendable)
     ♥ (Gotitas de stevia si es que te gusta más dulce, pero con miel no encuentro que es necesario) 
     
Añadiduras
Cuando eliges lo que le quieras poner encima de tu avena, le puedes poner cualquier cosita en realidad. Hoy yo le puse:
       Nueces de Mariposa 
       Goji
       Ciruelas deshidratadas sin carozo 
       Linaza
       Miel

¿Cómo? 

     ➳ Ralla la zanahoria y ponlo en una olla junto con la avena, los condimentos y el agua (ósea,    todo lo que dice en la sección de "La Avena") 
     ➳ Cuando la avena esta lista (depende como te guste, pero yo lo prefiero como engomado), transferir a un platito hondo. 
    ➳  Agregar añadiduras y disfrutar!! :D

Realmente recomiendo que prueban esto. Como a veces cuesta encontrar una manera rica de incorporar vegetales en el desayuno, esta receta es la solución, creanme! ;)

XO
J.


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